Ai nevoie de sisteme din aluminiu ?

Sună acum: 0720 285 819

PRO SUCEAVA

Sisteme de aluminiu

Aluminiul reprezintă o soluție premium, oferind o rezistență ridicată, motiv pentru care acest material rezistă foarte bine la lovituri și factori de mediu(nu produce scântei sau gaxe toxice în caz de incendiu), lucru care îl face să fie extrem de durabil în timp.

Tipuri Sisteme de Aluminiu

Sisteme din Aluminiu Batante

  • Sistemele de deschidere batante asigură izolare termică și fonică și de asemenea un nivel de performanță superioară împotriva intemperiilor. Sunt potrivite atât pentru utilizare interna cât si externă și oferă o gamă largă de accesorii, mecanisme care să acopere orice cerință posibilă.

Sisteme din Aluminiu Glisante

  • Sistemele de profile din aluminiu glisante neizolate termic sunt utilizate pentru realizarea oricăror tipuri de elemente de tâmplărie pentru interior sau compartimentări interioare. Sistemul vine într-o dimensiune mică și linii arhitecturale moderne. Linia fină şi elegantă crează un loc rezidenţial sau un birou confortabil, cu stil.

Sisteme din Aluminiu Perete Cortină

  • Sistemul de perete cortină din aluminiu și sticlă este o minunăție a ingineriei și arhitecturii. Un sistem din sticlă și aluminiu complet necombustibil ce necesită mentenanță minimă și oferă ani de zile o calitate estetică aparte și performanță în conservarea energiei. Este cel mai avansat sistem de perete exterior disponibil pentru clădiri.

Sisteme din Aluminiu Uși / Ferestre

  • Ferestrele și ușile trebuie să fie durabile, rezistente la intemperii și securizate, deci acesta este un factor cheie care trebuie luat în considerare când vă gândiți la diferențele dintre ferestrele și ușile din aluminiu. Aluminiu este cea mai bună  alegere pentru durabilitate sporită. Acesta este puternic și proiectat să reziste.

Sisteme din Aluminiu Profile Standard

  • Profilele din aluminiu sunt proiectate și fabricate pentru diverse aplicații în construcții sau arhitectură ( ferestre, uși, verande, balustrade, pervazuri, garduri, ecrane de protecție solară, bazine, incinte,etc.), industria auto, proiectare, construcții de mașini (inginerie, industrie, robotică), stâlpi, semne de circulație și a sistemelor de ghidaj, corpuri de iluminat, etc.

Sisteme din Aluminiu de Umbrire

  • Sistem complet pentru umbrire utilizat pentru clădiri, care foloseşte profile de aluminiu în formă lamelară curbă sau frântă. Aceste sisteme îți asigură confort împotriva razelor soarelui care devin prea puternice și obositoare. Iți oferă protecție împotriva vântului puternic atunci când acesta este pe cale să aducă praf în interior și nu în ultimul rând, îți oferă intimitate doar prin apăsarea unui buton.

spuneți-ne mai multe despre proiectul dumneavoastră

CERE OFERTĂ

Open chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua! Vă putem ajuta?